70 godina postojanja skole

   Obaveštavamo vas da je u hodniku škole, u prizemlju postavljena ''Kutija poverenja''. To je naše malo školsko sanduče u koje možete ubacivati poruke i pisma sa pitanjima, predlozima, sugestijama, pohvalama i žalbama, koje mislite da možemo rešiti. Posebno vas molimo da prijavite bilo koji oblik nasilja ili diskriminacije u školi. Sve poruke koje budu ubačene u kutiju mogu (a ne moraju) biti anonimne.

Kutiju su oslikali učenici prvog i drugog razreda srednje muzičke škole: Mila Bibin, Fajka Stefan Gabrijel, Laura Bosnić, Milica Maćević, Vanja Mihić, Katarina Dimić i Dunja Milić sa profesoricom građanskog vaspitanja Dušankom Đorđević, koja je takođe i likovni pedagog.

Svrha postavljanja ''Kutije poverenja'' je pružanje mogućnosti vama da učestvujete u radu i razvoju škole. Kutiju će otvarati pedagog i psiholozi iz stručne službe škole, a na vaša pitanja (koja su od opšteg značaja) i sugestije odgovaraćemo putem školskog sajta i na sednicama Učeničkog parlamenta. U saradnji sa rukovodstvom škole potrudićemo se da što efikasnije rešavamo probleme i usvajamo dobre predloge. Takođe ćemo vam davati i mesečne ''teme'' na koje bismo želeli da saznamo kakva su vaša razmišljanja i stavovi.

U nadi da će ovaj vid komunikacije doprineti da se u vašoj školi osećate prijatnije i bezbednije, srdačno vas pozdravljamo!

Pedagoško-psihološka služba i Tim za prevenciju nasilja

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!