70 godina postojanja skole

   Učenici i nastavnici Muzičke škole ''Josif Marinković'' pripremili su niz koncerata kojima će obeležiti završetak stare i doček nove kalendarske godine. Repertoar će i ovoga puta biti ''šaren'', u skladu sa prazničnim raspoloženjem, pa će se na programu naći kompozicije svih epoha i stilova, a učestvovaće đaci svih uzrasta. Na koncertima koji slede predstaviće se solisti, kamerni sastavi, horovi, kao i gudački i duvački orkestri osnovne i srednje škole.

Prvi Novogodišnji koncert održaće se u ponedeljak, 11. decembra u Svečanoj sali škole sa početkom u 18 časova, dok je drugi planiran nedelju dana kasnije, 18. decembra u Malom salonu Narodnog muzeja u 19 časova. Ulaz na novogodišnje koncerte je slobodan.

Između ova dva događaja, u Kulturnom centru 13. decembra sa početkom u 18 časova, održaće se i Humanitarni koncert, koji već godinama unazad predstavlja akciju prikupljanja sredstava za novogodišnje paketiće. Naš kolega, nastavnik harmonike Branislav Simić, započeo je ovu lepu manifestaciju koja ima za cilj da obraduje  decu iz škole ''9. maj'' i iz Dnevnog centra za decu i omladinu sa invaliditetom ''Alternativa''. Sva deca koja će u to ime pevati i svirati imaće priliku da obraduju svog vršnjaka igračkom ili slatkišima.

Pridružite nam se i krenite u susret Novoj godini, zajedno sa talentovanim mladim muzičarima iz naše škole!

DOBRODOŠLI!

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!