70 godina postojanja skole

Poseta 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja ''Putokazi''

Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, učenici i nastavnici MuziPutokaziPutokazičke škole „Josif Marinković“ su u četvrtak, 7. marta 2019.godine, posetili 14. Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu.

Učenici naše škole, u pratnji profesora, bili su u prilici da putem neposredne komunikacije sa predstavnicima obrazovno-vaspitnih institucija steknu informacije o mogućnostima nastavka školovanja na akademskom nivou. IzuzPutokaziPutokaziev promocije škola i fakulteta - državnog i privatnog sektora, kvalitetu ovogodišnjeg Sajma doprinela je prezentacija stranih obrazovnih institucija, u organizaciji Novosadskog sajma.

Osim toga, učenici su mogli da isprate i brojne programske sadržaje koji čine sastavni deo Sajma, kao što su: predavanje na temu “Savremena obrazovna tehnologija u praksi” u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu, propise, nacionalne manjine-nacionalne zajednice ili okrugli sto na temu “Poslovno ime obrazovanja iz ugla učeničkih zadruga, kompanija i dualnog obrazovanja” u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pozitivan utisak o poseti Sajmu obrazovanja „Putokazi 2019“ upotpunilo je istovremeno održavanje 25. Međunarodnog SALONA KNJIGA i 24. Međunarodne izložbe umetnosti ART EXPO.

Sredstva za posetu naših učenika i nastavnika Sajmu obrazovanja dobijena su putem Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti podizanja kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa srednjeg obrazovanja – troškovi organizovanog prevoza učenika srednjih škola sa sedištem u AP Vojvodini na Sajam obrazovanja u Novom Sadu, za 2019.godinu, raspisanom od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice.

 

  PutokaziPutokazi  PutokaziPutokazi  PutokaziPutokazi  PutokaziPutokazi

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!