70 godina postojanja skole

Dobrodošli na VIII Vojvođanski festival harfe!

   U subotu, 25. marta, u Svečanoj sali Muzičke škole ''Josif Marinković'' u Zrenjaninu, održaće se VIII Vojvođanski festival harfe.

Žiri takmičenja je u sledećem sastavu: predsednik žirija Staša Mirković Grujić, vanredni porfesor Akademije umetnosti iz Novog Sada; prof. Marija Đurđević Pavlović u MŠ "Vatroslav Lisinski" iz Beograda, i prof. Mina Momčilović u MŠ "Isidor Bajić" iz Novog Sada. Sekretar žirija je Aleksandra Milosavljević Vrebalov, profesor u  Muzičkoj školi ''Josif Marinković'' iz Zrenjanina koja je domaćin i organizator Festivala.

Takmičenje će početi u 9:45 nastupom najmlađih učesnika. Posle pauze od 14:30 do 17:00 časova nastavlja se sa nastupom učenika srednjih škola i studenata. Proglašenje rezultata i podela diploma počinje u 18:00 časova, nakon čega će najuspešniji učenici nastupiti na završnom koncertu.

Sve informacije u vezi sa članovima žirija, rasporedom tonskih proba i nastupa takmičara možete videti ovde.

Ulaz na VIII Vojvođanski festival harfe je slobodan.

DOBRODOŠLI!

Poseta 12. Međunarodnom sajmu obrazovanja ''Putokazi''

   Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, učenici i nastavnici Muzičke škole „Josif Marinković“ su u sredu, 8.marta 2017.godine, posetili 12. Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu.

Osamdeset učenika naše škole, u pratnji dvanaest profesora, bili su u prilici da putem neposredne komunikacije sa predstavnicima obrazovno-vaspitnih institucija steknu informacije o mogućnostima nastavka školovanja na akademskom nivou.

Osim toga, učenici su mogli da isprate i brojne programske sadržaje koji čine sastavni deo Sajma. Tako su  prisustvovali  predstavljanju tri nagrađene srednje škole u okviru programa: „Dani informatike“, „Energija je svuda oko nas“ i „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ – programskoj aktivnosti  u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata.

Pozitivan utisak o poseti Sajmu obrazovanja „Putokazi“ upotpunilo je istovremeno održavanje 23. Međunarodnog SALONA KNJIGA i 22. Međunarodne izložbe umetnosti ART EXPO.

Rezultati XVII Takmičenja mladih pijanista

Rezultate XVII Takmičenja mladih pijanista možete videti klikom na ovaj LINK.Satnica za XVII Takmičenje mladih pijanista

Plakat TMPZ 2017 convertedXVII Takmičenje mladih pijanista održaće se u subotu, 11. marta 2017. godine u Svečanoj sali Muzičke škole ''Josif Marinković'' u Zrenjaninu.

Klikom na link možete preuzeti satnicu takmičenja.

DOBRODOŠLI!

Kontakt

Za sva pitanje možete nas kontaktirati putem:

  •  Telefon: +381 (0) 23/561-104

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!